Vitajte

Vitajte

Veľmi ma teší, že ste sa rozhodli navštíviť moju stránku. Rád by som vám o mne napísal niečo zaujímavé, ale asi vás sklamem. Som len, ako vždy hovorím, obyčajný Branko z dediny, ktorý miluje cestovanie. Samozrejme, až na druhom mieste. Na prvom mieste je a vždy bude moja milovaná Andrejka. Na tejto stránke vám chcem opísať moje najzaujímavejšie zážitky z ciest na motorke, ale aj tie, kde sa ako väčšina normálnych ľudí premiestňujem autom, lietadlom, vlakom alebo iným konvenčným dopravným prostriedkom. Budem sa snažiť, aby ste minúty strávené čítaním tohto webu považovali za dobre alebo apoň zaujímavo strávený čas. Dúfam, že časom sa naučím byť prínosom pre svojich čitateľov.

Ak sa Vám táto stránka bude páčiť a bude Vás jej obsah zaujímať, kľudne sa prihláste do odberu noviniek alebo mi dajte like na mojom facebooku.

Kedysi dávno sa mi do pamäti vryla veta v angličtine, ktorú mám uvedenú ako podtitul stránky: „Not all who wander, are lost.“ /Nie všetci čo blúdia, sú stratení./ A úplne som túto vetu pochopil, až keď som začal jazdiť na motorke. Veľakrát sa mi stane, že sa ma niekto spýta „Kam ideš?“ a moja odpoveď je takmer stále rovnaká: „Dopredu.“ Rád by som čitateľa tejto stránky nainfikoval chorobou zvanou VOĽNOSŤ. Ale voľnosť, ktorá je zodpovedná, ktorá myslí aj na ostatných, ktorá nie je bezohľadná, ale ktorá vytvára úsmevy na tvári ostatných.

„Celý život môžeš blúdiť po správnej ceste.“

Valeriu Butulescu

Cíťte sa tu ako doma. Pohodlne sa usaďte a poďte spolu so mnou blúdiť.